Behandlinger

Ansigtsbehandling

ProSkin 90

Den ultimative behandling når du vil det bedste til dig og din hud.

ProSkin 90 består af:​

 • Dobbelt afrens
 • FaceMapping
 • Eksfoliering
 • Dybderens
 • Massage
 • Opstrammende behandling med microstrøm
 • Maske til ansigt, øjne og hals
 • LED lysterapi
 • Afsluttende pleje
 • Vejledning i hjemmepleje
ProSkin 60 - Ny kunde

Ansigtsbehandling med Dermalogica produkter.
Behandlingen indeholder dobbelt afrensning, FaceMapping hudanalyse, eksfoliering/peeling af huden eventuelt med frugtsyre, manuel udrensning/dybderens, ansigtsmassage, maske, afsluttende cremepleje.

Behandlingen afsluttes med vejledning i hjemmepleje og videre behandlingsforløb.

 

ProSkin 60

Ansigtsbehandling med Dermalogica produkter.
Behandlingen indeholder dobbelt afrensning, FaceMapping hudanalyse, eksfoliering/peeling af huden eventuelt med frugtsyre, manuel udrensning/dybderens, ansigtsmassage, maske, afsluttende cremepleje. Behandlingen afsluttes med vejledning i hjemmepleje og videre behandlingsforløb.

ProSkin 30

 

ProSkin 30 er en skræddersyet 30-minutters Dermalogica behandling, der tager fat på dit primære problem inden for et overskuelig tidsrum.

ProSkin 30 indeholder:

 • Dobbeltafrens
 • SpeedMapping hudanalyse
 • Specifik hudpleje fx focus på urenheder, dybderens, fugt eller ældningstegn.
 • Afsluttende pleje
 • Vejledning i hjemmepleje

Anbefales som kurbehandling mellem dine ProSkin 60.

Fire & Ice

Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at genopfriske hudens overflade. Fine linier og rynker reduceres, huden udglattes og blødgøres, og cellefornyelsen fremmes.
Grundlaget for dette fantastiske behandlingssystem er en kombination af 2 terapeutiske IS CLINICAL masker. Den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque - Fire,  og den lindrende og hydrerende Rejuvenating Masque - Ice.
Behandlingen er specielt velegnet til:
Reduktion af fine linier og rynker for en mere ensartet og glat overflade i huden. Fremmelse af cellefornyelsen. Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud. Hyperpigmenteringer/Solskader. Forbedring af akne/uren hud. Rosacea. 
Denne behandling må ikke laves på personer der får ruaccutan

Fire & Ice + udrens

Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at genopfriske hudens overflade. Fine linier og rynker reduceres, huden udglattes og blødgøres, og cellefornyelsen fremmes.
Grundlaget for dette fantastiske behandlingssystem er en kombination af 2 terapeutiske IS CLINICAL masker. Den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque - Fire,  og den lindrende og hydrerende Rejuvenating Masque - Ice.
Behandlingen er specielt velegnet til:
Reduktion af fine linier og rynker for en mere ensartet og glat overflade i huden. Fremmelse af cellefornyelsen. Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud. Hyperpigmenteringer / Solskader. Forbedring af uren hud / Akne.
Denne behandling må ikke laves på personer der får ruaccutan

Fire & Ice + udrens inkl LED
Teenage behandling

Ansigtsbehandling til teenageren - indtil 18 år. 

Behandlingen indeholder rådgivning af hudtype og vejledning i korrekt hjemmepleje.

Facemapping

Face Mapping® er en unik hudanalyse, der giver et helt præcist billede af din huds aktuelle tilstand. Vi inddeler dit ansigt i zoner, som nøje undersøges og her udfra kortlægges hudtype og hudtilstand. Den minutiøse hudanalyse hjælper med at skræddersy din behandling og dit hjemmeplejeprogram, så det er målrettet din huds aktuelle behov og giver de resultater, du ønsker.
Ved køb af Dermalogica produkter for kr. 500,00 er FaceMapping® GRATIS

Eye lift Facefit

Eye lift Facefit er en hurtig og effektiv behandling der giver mulighed for, med egne øjne, at se hvilken fantastisk virking Stress Positive Eye Lift har på den tynde hud omkring øjnene.

 

Silkes Beauty

Silkes beauty 
Er til dig der ønsker en kortere ansigtsbehandling, skræddersyet præcis til dig. Der behandles ikke decolte i denne behandling.
Ansigtsbehandlingen er en basis behandling med fokus på velvære. Alle produkter tilpasses din huds tilstand og dine ønsker med behandlingen. Du kan altid selv bestemme behandlingens fokus og komme med ønsker til  hvad din ansigtsbehandling skal indeholde. 

Behandlingen indeholder aromaterapi, afrensning, peeling, ansigtsmassage og en kort nakke/skulder massage.
Behandleren vurderer ud fra din huds tilstand og dine evt. ønsker hvilke specialprodukter, apparatur, masker, evt. frugtsyrebehandling, der vil indgå i behandlingen. 

Silkes Complete Beauty

Silkes Complete beauty
Ansigtsbehandlingen til dig, som ikke vil vælge fra eller til. I 
denne behandling behandles også hals og decolte.
Denne behandling er til dig som ønsker at få præcis det som behandleren vurderer passer til netop din hud og sinds behov. Dette er den komplette luksus ansigtsbehandling. Der er god tid til både dybderens, flere forskellige ansigtsmasker og massage. I løbet af denne ansigtsbehandling, har din behandler mulighed for at benytte vores mange teknikker og specialprodukter til din skræddersyede behandling. Vi behandler dig ud fra, hvad du fortæller om din hud, livsstil og behov og ikke mindst hvad vi ser. Du kan også selv bestemme, hvad du ønsker at behandlingen skal indeholde.  Anbefales til nye kunder.

Bestil denne luksuriøse og intuitive ansigtsbehandling med specialprodukter og skræddersyede teknikker, hvis du ønsker en gennemgående og individuelt tilpasset behandling af din hud. 

Du får - indledende aromaterapi, afrensning, hudanalyse med vurdering af behandlingens viderere forløb*. Derefter kan ansigtsbehandlingen f.eks indeholde dybderens, specialapparatur, specialmasker, AHA og BHA frugtsyrebehandling, ansigtsmassage, specialcremer mm. Alt efter hvad behandleren vurderer. 

Silkes Ritual

Silkes Rituals (ryg & ansigt)
En helhedsoplevelse for ansigt og krop med æteriske dufte og dejlige produkter. Behandlingen indledes med en afspændende massage af ryg, lænd og nakke. Derefter befries din hud på ryggen for tørre hudceller, og efterlades gennemfugtet og blød. Dit ansigt vil blive forkælet med en afslappende ansigtsbehandling bestemt udfra hudtype og hudtilstand. Huden afrenses under damp og befries for døde hudceller. 
Ansigtet indpakkes i en dybdevirkende maske, som der efterfølgende vil blive masseret med. Herefter tilpassede afsluttende produkter.