Behandlinger

Eyelash Extensions

Eyelash Extensions

Slut med mascara og vippebukker!!
Få den længde, fylde og farve som du ønsker, alt efter hvad dine egne vipper kan bære.

Få lavet vipper med Faux Mink, som er syntetiske vipper i høj kvalitet. Vi benytter de ekslusive produkter fra BLINK Lash Stylist & Care.
Eyelash extension bliver limet på enkeltvis, dvs. en kunstig vippe på et naturligt vippehår. På denne måde får man det mest naturlige resultat, man ser slet ikke at det er kunstige vipper der er påsat. Der bliver limet på alle dine vippehår der kan bære det.
Der findes forskelling tykkelser og længder. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde.
Efter ca. 1,5 time, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig. For at beholde de smukke vipper anbefales en opfyldning ca. hver 3. uge.
Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.
HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeupfjerner nedsætte holdbarheden.
BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for det mest holdbare resultat. Der frarådes brug af olieindholdig makeupfjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.

Opfyldning 30 min

Efter ca 2 uger.
Opfyldning af vipper laves kun på extensions der er lavet hos Beauty Shape.

Opfyldning 45 min

Opfyldning af vipper laves kun på extensions der er lavet hos Beauty Shape.

Opfyldning 60 min

Opfyldning af vipper laves kun på extensions der er lavet hos Beauty Shape.

Aftagning af vipper
Flat Lashes nyt sæt
Flat Lashes opfyldning
V-vipper Nyt sæt
V-vipper opfyldning