Behandlinger

Permanent Makeup

Powder Brows

BRYN:

Powderbrows / Ombre brows (skyggelægning af bryn) Brynet kan designes og pigmenteres således at det ligner en blød ”powder effekt” bag dine egne hår, lidt i samme stil, som hvis man lægger en blød pulverskygge med pensel, når man tegner sine bryn op. Det kan også laves en smule mere markant, hvis man ønsker dette. Vær opmærksom på, at resultatet ved denne behandling, vil se mere mørk og markant ud lige efter behandlingen, da hele huden bliver pigmenteret. Dette vil aftage når brynet er helet. 

1. Behandling: (Opmåling, optegning, design af form og behandling) 3000 kr.

2. Behandling er obligatorisk og skal ske 6-8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1500 kr.

3. Behandling 6-8 uger efter: (Rettelser og opfyld af farve) 1000 kr.

 

 

 

Genoptegning Powder Brows

Opfriskning af eksisterende bryn inden for 2 år fra første optegning.

Kun på bryn der i første omgang er lavet hos Beauty Shape eller Silke Care

Eyeliner - Vippefortætning

Alm. permanet eyeliner, også kaldet vippefortætning.

Denne behandling er til dig, som blot ønsker din vipekant en smule mere fremhævet. Eyeliner bliver langt i en ultratynd kant imellem dine vippehår, og vil således få vipperne til at syne tættere.

 

Øvre eyeliner

En avanceret permanent eyeliner er en eyeliner med ekstra bredde. Denne behandling kan laves i flere tykkelser og med eller uden vinge. Der er dog grænser for hvor meget tykkelse, samt vinge vi kan lave, grundet den meget fine og tynde hud man har omkring øjenene.

 

 

Genoptegning Eyeliner

Obligatorisk efter 4-8 uger. (rettelse og opfyld af farve)

Genoptegning laves kun af permanent makeup lavet hos Beauty Shape eller Silke Care.

 

Læber

Permanent makeup på læberne, er en behandling der giver en visuel forstørrelse af dine læber. Ved indfarvning af læberne får du en fornemmelse af at din læber virker betydeligt større, med stadig bevarer et naturligt udseende. 

Der skal tages forbehold for herpes virus. Har du, eller har du haft herpes virus, så er det meget vigtigt at du kontakter os inden behandling. 

Genoptegning læber
Konsultation