Handelsbetingelser

FORSENDELSE OG LEVERING
Levering af den købte varer leveres normalt inden for 1-3 hverdage, såfremt varen haves på lager.
Afsendelse sker først når betalingen er gennemført.
Du vil modtage en mail/sms, når din bestilling/pakke er på vej med informationer, så du kan spore din pakke, på vejen til pakkeshoppen.


BETALINGSVILKÅR

Silke Skincare modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og vil først blive trukket fra din konto, når ordren er pakket. Alle priser vist er inkl. 25% moms.
Silke Skincare bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


REKLAMATIONSRET

I henhold til forbrugerombudsmandens regler, har du hos Silke Skincare 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager din bestilling. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Ønsker du at sende en varer retur, refundere vi hele beløbet incl. den forsendelse du har betalt for ved bestilling, du skal dog selv betale for returportoen med mindre det drejer sig om en reklamation hvor vi naturligvis betaler for portoen.

Silke Skincare yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse eller vold. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

 

REKLAMATION & VARERETURNEING
Ønskes der ombytning af en vare, eks. til anden størrelse eller farve, bedes du bestille på ny og returnere den vare der ønskes ombyttet. Benyt venligst linket med returblanket, som vedlægges i pakken.

Vær opmærksom på at perler, pailletter, sten og andre pyntegenstande er limet på og skal derfor skal behandles med omhu ved brug og vask.

Der ydes ikke garanti på palietter, perler, sten og andre pyntegenstande

Fortryder du købet, benyttes venligst link med returblanket, og lægges i pakken.

Varens stand, når den sendes retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når du bestiller en vare, vil du modtage ordrebekræftelsen på mail. Der sendes ikke en ordrebekræftelse med i pakken, da alle informationer foregår digitalt.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

Silke Skincare
Hundige Strandvej 205
2670 Greve
Tlf: 22 29 24 76
Mail: info@silkeskincare.dk

BESTILLING
Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer!