Microneedling

Hvad er microneedling?

Microneedling er en af de mest effektive metoder til synligt at forbedre hudens kvalitet og udglatte fine linjer, ar og ujævnheder. Microneedling er en behandling, der udbedrer hudproblemer forårsaget af påvirkning fra bl.a. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil.

Metoden bygger på princippet om først at nedbryde huden gennem mikroperforeringer med nåle og indslusning af specialsammensatte serummer, hvorved hudens naturlige ophelingsproces aktiveres.

Behandlingen stimulerer din hud til at forny sig selv ved, at huden regenerer og danner ny collagen, så der opnås et hudforyngende resultat.

Under selve behandlingen laves der kontrollerede mikroskopiske huller i øverste hudlag på en hurtig, sikker og smertefri måde. Cellefornyelsen speedes op for hurtigt at reparere skaden, og i denne process frigives væksthormoner, der stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen og elastin, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Ved samtidig indslusning af et serum, kan denne proces forstærkes eller give andre ønskede virkninger, samt aktivt modvirke hudens aldringstegn. Dette er herved en vedvarende behandling, der kan gentages med jævne mellemrum for at bibeholde effekten. Fordelen ved microneedling er, at du dagen efter kan gå på arbejde.

Fjernelse af rynker med micro-needling kan være et alternativ til behandling med Botox og filler.

Hvad kan vi behandle med micro-needling?

  • Akne ar / fordybninger i huden
  • Linjer og dybere rynker
  • Pigmentforandringer / Hyperpigmentering
  • Solskadet hud
  • Generel forebyggelse af aldring i huden
  • Træt og livløs hud
  • Uren hud
  • Forstørret porer

Man kan ikke behandle aktiv akne.

Få svar på dine spørgsmål om micro-needling

Hvornår ses resultatet af micro-needling?
Resultatet kan variere fra person til person alt efter hudtype og hudtilstand.

Skal behandling med micro-needling gentages?
Du bør generelt gennemføre 3-5 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. Effekten af behandlingen og resultatet er permanent.

Hvilke bivirkninger er der ved micro-needling?
Behandlingen kan føles let ubehagelig i de få minutter, det foregår. Huden vil være let rød og let hævet efter behandlingen, men det aftager gradvist. Efter et par dage er huden diskret rød og kan være let tør. Efter 3-4 dage ser huden helt normal ud.

Hvornår kan jeg komme tilbage på arbejde efter micro-needling?
Du må principielt tage direkte på arbejde efter behandling med micro-needling, men din hud vil være let rød de første 1-3 dage. Du må anvende make-up allerede dagen efter behandling.

Hvordan skal huden plejes efter micro-needling?
Det anbefales at afrense huden morgen og aften samt anvende de fugtende hudplejeprodukter, du bliver vejledt i efter behandlingen.
Behandlingen kan kombineres med andre behandlingsteknikker afhængig af hudproblemet.

Hvem kan ikke få behandling med microneedling?
Vi behandler ikke med microneedling ved graviditet eller amning, eller hvis du har infektion i hudområdet.

Hvordan ved jeg, om microneedling er den rigtige behandling?
Vores dygtige behandlere er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes hos Silkecare. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende samtale hos en af vores behandlere.

Hvad er fordelen ved microneedling?
Ophelingstiden (downtime) er kort. Effekten af behandlingen viser sig gradvist og giver en permanent forbedring af huden. Du kan forvente en markant forbedring ift. udgangspunktet ved gentagne behandlinger.

Hvor lang tid tager behandling med microneedling?
Behandlingen foregår ved, at huden afrenses og påføres en lokalbedøvende creme, som skal virke mindst 30 minutter inden behandling. Under behandlingen påføres huden et serum, som medvirker til, at nålen glider meget let hen over huden. Behandling af et ansigt tager cirka 45 minutter.

Vi anbefaler altid det praktiske er gennemgået grundigt inden behandling.