Om os

Kristina

Kristina

Indehaver

Kristina er indehaver af Silke Care siden 2015. Altid imødekommende over for ethvert ønske du som kunde måtte have. Kristina er lægeeksamineret kosmetolog fra Cidesco International og mestre bl.a. alle former for voksbehandlinger, hudpleje, styling af bryn og meget mere. Derudover er Kristina uddannet hos Lash Bar i Eyelash Extensions og microneeding hos Mesoestetic. Du kan føle dig tryg når du ligger under Kristinas kyndige hænder og vil altid få en grundig vejledning i hjemmepleje.

Trine

Trine

Christina

Christina

Kosmetolog

Velkommen til altid smilende og positive Christina, som har flere års erfaring, som behandler og er lægeeksamineret kosmetolog fra Cidesco. Hendes specialer er brazil wax og avanceret hudpleje.
Du vil altid få en professionel og skræddersyet behandling, hvor der er fokus på dine ønsker og behov.
Christina er derudover også uddannet hos CND, Lash Bar og outloud.
Mette

Mette

Frisør

Mette har mange års erfaring indenfor frisørfaget. Hun er udlært i 2005 med den 4 årige frisøruddannelse. Hos Mette er der altid afsat god tid til dig og som kunde er du i fokus under hele behandlingen. Du bliver set som en helhed og der bliver lyttet til dine ønsker.
Mimi

Mimi

Statsautoriseret fodterapeut

Marianne

Marianne

Frisør

Marianne er en passioneret frisør med over 24 års erfaring. Hun tilbyder en professionel, ærlig og ikke mindst en personlig behandling som passer til lige netop dig som kunde. Alle nye, som tidligere kunder er hjertelig velkommen til en oplevelse udover det sædvanlige.