PCAskin peels

PCA´Skin er det  ”nyeste skud på stammen” hos Silke Skincare.
Der laves verden over mere end 1 million PCAskin peels hvert år. PCAskin´s professionelle behandlinger er videnskabeligt formuleret og behandlingerne inkluderer peels, terapeutiske masker, retinol behandlinger, peel alternativer og behandlingsforstærkende produkter.
Vi tilbyder forskellige behandlinger alt efter hudtype og potentielle hudproblematikker såsom akne, forskellige typer rosacea, hyperpigmentering og aldring af huden som eksempler.

Alle behandlinger fra PCAskin starter med en velkomst og et kort spørgeskema. Vi afstemmer dine forventninger og snakker sammen om dine daglige rutiner skaber evt en ny. En hudanalyse vil blive foretaget og evt. billeder af huden, for at kunne lave før og efter billeder af resultaterne. (Billeder er ikke et must, det er 100% dit eget valg.)

Læs om de forskellige PCA behandlinger nedenfor.

PCA Basis behandlinger

 

Perfect Clarity

Denne behandling er til olieret eller fedtet hud – med eller uden akne – og til dig, der ønsker at dybderense huden og/eller kontrollere akne.


Indikationer: 
 • Olieret hud
 • Fedtet hud
 • Akne

Huden afrenses under damp og tones først. Derefter masseres der en dybderensende pore-tømmende gel godt ind i huden. (Og manuel dybderens foretages hvis tilkøbt) Denne dybderensende gel hjælper med at afgifte huden og effektivt tømme og formindske tilstoppede porer. Derefter lægges en dybderensende klar maske der kribler og krabler på huden mens den arbejder. Derefter fjernes masken og huden får tilført sera og næring– alt efter individuelle behov. Behandlingen afsluttes med et fugtgivende lag samt solbeskyttelse, der masseres godt ind.

Pris 699,00 kr.

 

 

Detox Therapy

Denne behandling er for alle hudtyper, der ønsker at afgifte huden og dermed fjerne alle urenheder, eksterne partikler og døde hudceller fra huden.


Indikationer: 
 • ALLE hud typer og problematikker

Huden renses under damp og tones. Derefter masseres der en dybderensende pore-tømmende gel godt ind i huden. (Og manuel dybderens foretages hvis tilkøbt) Denne dybderensende gel hjælper med at afgifte huden og effektivt tømme og formindske tilstoppede porer. – efterfulgt af en terapeutiske kulmaske der afgifter og opsamler urenheder og efterlader huden ren, iltet og blød. Masken fjernes efterfulgt med lune klæder. Derefter tilføring af sera og næring – alt efter individuelle behov. Behandlingen afsluttes med et fugtgivende lag der masseres godt ind – samt solbeskyttelse.

Pris 699,00 kr.

 

 

Deep Hydration 

Denne behandling giver din hud en dybdegående rensning og hydrering til huden, der trænger til fugt. Denne unikke behandling kombinerer avancerede botaniske ingredienser sammen med pro-vitaminer der beroliger, lindrer og fugter dehydreret hud.


Indikationer:
 • Alle hud typer der mangler fugt
 • Specielt god til tør og/eller sensitiv hud

Huden renses og tones. Dernæst masseres der en dybderensende pore-tømmende gel godt ind i huden. Denne dybderensende gel hjælper med at afgifte huden og effektivt tømme og formindske tilstoppede porer, den fjernes med lunkne klude. (Og manuel dybderens foretages hvis tilkøbt.) Efterfulgt af denne terapeutiske hydrerings-maske. Masken fjernes efterfulgt af tilføring af sera og næring – alt efter individuelle behov. Behandlingen afsluttes med et fugtgivende lag der masseres godt ind! Og til sidst et lag solbeskyttelse.

Pris 699,00 kr.

 

 

Revitalizing Bliss

Denne behandling er til træt, kedeligt hud der mangler næring – med eller uden rynker eller fine linjer og man ønsker skånsomt at dybrense huden samt genvinde gløden.
Indikationer:

 • Alle hud typer der mangler næring og føles/ ser kedeligt ud
 • Især tør og sensitiv hud

Huden renses under damp og tones først. Dernæst masseres der en dybderensende pore-tømmende gel godt ind i huden. Denne dybderensende gel hjælper med at afgifte huden og effektivt tømme og formindske tilstoppede porer. (Og manuel dybderens foretages hvis tilkøbt) Derefter lægges en dybt rensende revitaliseringsmaske på. Derefter fjernes masken og din hud får tilført sera og næring – alt efter dine behov. Disse aktive sera masseres godt ind huden, og behandlingen afsluttes med et fugtgivende lag samt solbeskyttelse.

Pris 699 kr.

 

 

Surface Retexture

Denne behandling er til grov, sej eller fortykket, træt hud der muligvis også er ujævn i struktur, overflade eller tone. Den er til dig, der ønsker at dybderense huden samt udglatte ujævnheder og forbedre hudens tone.

Indikationer:
 • Træt, sej hud
 • Ujævn hud i tone og/ eller struktur
 • Solskadet hud
 • Hyperkeratolytisk hud

Huden renses under damp og tones først. Dernæst masseres der en dybderensende pore-tømmende gel godt ind i huden. Denne dybderensende gel hjælper med at afgifte huden og effektivt tømme og formindske tilstoppede porer (manuel dybderens foretages hvis tilkøbt). Derefter lægges en dybderensende restruktureringsmaske på, der “kribler og krabler”, mens den arbejder på huden. Derefter fjernes masken og din hud får tilført sera og næring – alt efter individuelle behov. Behandlingen afsluttes med et fugtgivende lag samt solbeskyttelse der masseres godt ind!

Pris 699,00 kr.

 

PCA Speciel behandlinger

 

AHA Perfecting Peel & Glow

Denne professionelle Resveratrol behandling som kombinerer kraftfulde enzymer og AHA eksfolianter, fremmer en lysere hud og et mere sundt og strålende udseende.

Pris 950 kr.

 

Enzyme Bright & Radiant

Denne peel er særlig formuleret til behandling af moden hud, men Ultra Peel er ligeledes velegnet til mange andre hudtyper, tilstande samt grader af sensitivitet.

Pris 950 kr.

 

Superglow Oxy Trio

Denne behandling kan med fordel benyttes af alle hudtyper. Den afgifter og ilter huden, giver den liv og glød, så den fremstår strålende lige med det samme. Denne type behandling er kendt som en “rød løber” behandling pga. den øjeblikkelig glød der efterfølger behandlingen, og som kan benyttes før de vigtige begivenheder i livet som bryllupper eller fester, og når man ellers vil se fantastisk ud!

Indikationer:
 • Alle hud typer
 • Især træt hud eller hud der mangler ilt
 • Hud der har dårlig blod cirkulation
 • Hud der har tendens til akne udbrud

Huden renses og tones først. Derefter påføres en aktivator der sætter gang i mikro cirkulation og tilfører huden masser af antioxidanter. Det næste step er afgiftning hvor toksiner og urenheder fjernes og ingredienser nænsomt masseres ind. (det fortsætter med at fjerne toksiner i de kommende dage dvs. en mild afskalning) Derefter tilføres sera og næring – alt efter individuelle behov samt fugtgivende lag og solbeskyttelse der masseres godt ind. Til sidst påføres en del forskellige hydroxy syrer samt topikale iltningsprodukter, der transporterer ilt til follikler på huden og masseres godt ind. Dette giver en del eksfoliering efter nogle fantastiske glødende dage.

Pris 950,00 kr.
Kurforløb a 3 stk. 2.499.00 kr.

 

 

Skin Renewal – Pure Retinol 4% Deep Peel

Denne yderst effektive retinol peel behandling er til hud, der enten har fået en del aldringstegn, lider af akne eller er grov, sej eller fortykket og træt hud der muligvis også er ujævn i struktur, overflade eller tone. Den er til dig, der ønsker en glattere hudstruktur og/eller reducere rynker og fine linjer, komme af med slaphed samt dybderense huden og jævne ujævnheder og generelt forbedre hudens tone.

Indikationer:
 • Alle hud typer i Fitzpatrick skala I-III
 • Især hud med akne, fine linjer, rynker eller slap hud
 • Ujævn hudtone/farve
 • Sej eller fortykket hud
 • Solskadet hud

Huden renses og tones først. Derefter får din hud tilført sera og næring – alt efter individuelle behov. Derefter påføres lag på lag retinol peel, der trænger ned i de dybere lag i huden, samtidigt med at den lukker alt sera og næring inde for en del dage. Det kan “krible og krable” på huden mens peelingen arbejder sig ind. Behandlingen afsluttes med et fugtgivende lag samt solbeskyttelse, der masseres godt ind! Obs! Du kan med fordel tilkøbe ATB behandling for dyberegående og mere omfattende eksfoliering.

Pris 1.299,00 kr.

 

 

 

Du finder alle vores priser her