Pore Minimizer Skin Mattifying Gel

DKK875.00

3 på lager

Varekategori:

Beskrivelse

Forebygger og behandler tilstoppede og forstørrede porer. Egner sig til dagligt brug ved fedtet og kombineret hud og til følsom hud, som har tendens til akne udbrud.

 

Indikationer:

Fedtet/olieret hud
Overaktiv talgproduktion
Forstørrede porer uanset hudtype
Reduktion af udseendet af fedtet og skinnende hud

 

Nøgleingredienser:
  • Ethyl Linoleat og Hexyleresorcinol – arbejder sammen for at nedbryde olieproduktion, samt forebygge akneudbrud, men de samtidig reducerer inflammation og hyperpigmentering.
  • Enantia Chlorantha bark ekstrakt og olivenoliesyre – er en unik blanding som hjælper med at reducere talgceller samt talgproduktion. Resultatet er en tydelig mindskning af porer, hvor udseendet af fedtet skinnende hud reduceres.
  • Lysfosfatisk syre (LPA) – hjælper med at øge tilgangen af calcium til huden, som fremmer udskillelsen af døde hudceller. Hvis denne udskillelse ikke sker, kan det føre til tilstoppede og forstørrede porer.
  • Niacinamide – er en potent og beroligende antioxidant, som bidrager med mange fordele. Den hjælper med at holde på fugten i huden (TEWL), samt forbedre hudens barrierefunktion. Dette er vigtigt for en klar og ensartet hud. Samtidig afhjælper Niacinamid rødme og aldersrelateret gulligt skær og fremmer et ungdommeligt udseende.

 

50 ml.

Fast leveringspris på 49 DKK - Gratis levering ved køb over 500 DKK Luk