Super Serum Skin Tint – Formosa ST4 (Lys hudtone med varme undertoner)

kr.399.00

2 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Super serum skin tint er ét produkt, der yder pleje, farve og SPF alt sammen i en. Formosa er til den lyse hudtone med varme undetoner.

Din tintet SPF vil aldrig blive det samme, når du først har prøvet denne “first-of-its-kind” formel! Super Serum Skin Tint både plejer, hydrerer og beskytter huden ved daglig brug. Indholdet af Hyaluronsyrer hydrerer huden, imens Niacinamid udjævner hudens tone og indholdet af plantebasereet Squalane, blødgør og udjævner de fine linjer og rynker. Solbeskyttelsen kommer i form af SPF30, der er bestående af Ikke-nano Zinkoxid, den sikreste SPF på markedet. Ikke-nano Zinkoxid er den sikreste SPF på markedet, da den ikke kan trænge ind i blodets baner men stadig beskytter imod UVA, UVB og UVC (blåt lys og infrarøde stråler).

Denne vægtløse formular giver huden en ensartet let tone, og et ensartet look, samtidig med at den efterlader huden som den bør føles og ses. Produktet er hverken skadelig for dig, din hud eller mijøet.

Ved anvendelse indkapsles fugten fra dun hudpleje og reducerer derved linjer med op til 200%. Desuden er produktet fri for kemiske filtre, olier og er non-comedogenic.