Voksbehandling

Waxing

Her hos Silke Care udfører vi flere forskellige voksbehandlinger i trygge og rolige omgivelser. Vores speciale er Brazilian Wax med Lycon Hotwax.

Braziliansk voksbehandling er ved at blive en del af hverdagen for mange kvinder. Proceduren er ikke vanskelig, dog er det nødvendigt altid at foretage brasiliansk voksbehandling på en professionel måde.

Hos Silke Care har vi valgt voks fra australske Lycon som er den førende på markedet. Lycons varmvoks ( hotwax) er meget skånsom for huden, hvilket gør voksbehandling med Lycon til den mest behagelige og effektive.

Vi har gennemgået professionel træning hos Lycon Danmark og kan derfor tilbyde vores kunder Lycon Signature voksbehandlinger, dvs. behandlinger der  til punkt og prikke bliver udført efter Lycons egen metode, hvilket garanterer gode resultater hver gang.

Voksbehandling med Lycon adskiller sig fra andre vokse bl.a. ved at der påføres Lycon pre-waxing oil, som forhindrer voksen i at binde til huden. Pre-waxing oil beskytter huden så den forbliver fuldstændig intakt efter en intim voksbehandling.

Lycon Hotwax fjerner hår ved meget lav temperatur. Endvidere kan Lycon hotwax  anvendes på samme område 5-6 gange, uden nogen form for varmepåvirkning og uden at voksen vil trække huden med af.

Alt dette gør voksbehandling med Lycon til en meget behagelig og skånsom oplevelse med lagtidsholdbare resultater. Ved voksbehandlinger er hygiejne meget vigtig og der bliver derfor til hver behandling brugt engangshandsker, engangsspartler og underlagspapir på briksen.

Voksmetoden er en effektiv metode som efterlader huden glat og silkeblød.

Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.) uanset område. Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig at hårene er min. 5mm. Hvis hårene er længere end 1 cm. (intim voksbehandling), anbefaler vi at du klipper eller trimmer dem hjemmefra inden din voks behandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat. Ved regelmæssig voksning ca. hver 4. uge oplever de fleste kunder, at hårvæksten bliver reduceret med op til 25% samt hårene bliver blødere og finere.

Se alle vores voks behandlinger samt priser her